De brouwers in hun brouwerij

Danny Captijn

Ik ben een enthousiaste liefhebber van bier. Naast het brouwen houd ik mij bezig met de marketing, sales, administratie  en social media van onze brouwerij. Als verkoper in de retail voel ik mij helemaal thuis in deze onderdelen van de brouwerij. Het is elke keer weer leuk om te merken hoe enthousiast bestaande en nieuwe klanten ons ontvangen. Daar krijg ik energie van!

Hans de Vries

Ik ben in de loop der jaren een enthousiaste liefhebber van bier geworden. Naast het brouwen houd ik mij bezig met de financiën, inkoop, administratie en social media van onze brouwerij. Als voormalig manager in de financiële wereld zijn dit onderdelen waar ik mijn kennis goed in kwijt kan en zo waarde kan toevoegen aan de brouwerij. Het is een feest om eigen ondernemer te mogen zijn met zo’n mooi en lekker product!